Onze missie

Onze missie is om de voordelen van traditionele Aziatische geneeskunde naar Europa te brengen en zo zoveel mogelijk mensen te helpen bij het oplossen van hun dagelijkse problemen. Wij zijn een jong bedrijf uit Oostenrijk en staan voor ruimdenkendheid en alternatieve geneeswijzen. Het lichaam kan zichzelf helpen bij zoveel kwalen en daarom willen we deze praktijken voor iedereen toegankelijk maken.

Wat betekent Qi?

In het Westen wordt Qi vaak vertaald als ‘levenskracht’ of ‘energie’, maar Qi betekent veel meer dan dat. Qi is zoiets als de ‘balans van de energiestroom’, zichtbaar en onzichtbaar tegelijk, het zit in alles wat bestaat.

De acupressuurmat en het kussen herstellen de balans van de energiestroom in het lichaam en bevorderen zo zelfgenezing, vitaliteit en een gevoel van welzijn.

Waarom zou je bij ons winkelen?

Wij zijn geen bedrijf dat winst vooropstelt. Onze hoogste prioriteit is klanttevredenheid. Daarom bieden we onze producten aan tegen een lagere prijs dan andere merken, zodat zoveel mogelijk mensen zelf acupressuur kunnen ontdekken. Als het product je bevalt, zou het ons enorm helpen als je je vrienden erover vertelt! β™‘

qimat.nl πŸ‡³πŸ‡±

qimat.de πŸ‡©πŸ‡ͺ

qimat.fr πŸ‡«πŸ‡·

qimat.dk πŸ‡©πŸ‡°

qimat.pl πŸ‡΅πŸ‡±

qimat.cz πŸ‡¨πŸ‡Ώ

Iemand is gelukkig als hij anderen gelukkig kan maken.
Chinees spreekwoord